Состоявшиеся события

назад »
Среда, 15.05.2024

Форум з питань ДПП ЄЕК ООН у Стамбулі (10.05.2024)

Недоступен ни однин перевод.

Проф. Ірина Запатріна спільно з професорами Педро Невесом, Сладжаною Средоєвич, Відою Абдалі, Ю Намбою, Кароліною Сантаною, Джоаном-Енріком Рікартом взяли участь у панелі «Розширення ДПП поза класною кімнатою: внесок академічних установ у розбудову потенціалу» на Форумі з питань ДПП ЄЕК ООН у Стамбулі (10.05.2024).

Під час панелі обговорювалася надихаюча ініціатива щодо посилення ролі академічних кіл та науковців у прискоренні залучення приватного бізнесу до інфраструктури та зміцненні таких її компонентів, як сталість, стійкість та орієнтація на людей.

Наш головний висновок полягав у тому, що наукові кола можуть допомогти прискорити реалізацію ДПП для Цілей сталого розвитку через розбудову довіри між органами державної влади, бізнесом, суспільством; а також шляхом забезпечення більш широкого розповсюдження знань з даної теми серед усіх потенційних учасників цього процесу, включно зі ЗМІ. Кожен має розуміти, що таке Цілі сталого розвитку (ЦСР) та «ДПП для ЦСР», чому вони важливі для людей, на яких принципах та з використанням яких підходів можна побудувати проект таким чином, щоб влада, бізнес та населення були взаємно зацікавлені в його результатах. Науковці можуть і повинні навчати людей розмовляти мовою ЦСР, у тому числі через розробку та просування доступних для кожного освітніх програм, широких публічних дискусій з питань ДПП та ЦСР за участю бізнесу та широкої громадськості, обміну успішним досвідом реалізації проектів ДПП та проведення роботи над зробленими помилками.

 

Контакты

Адрес:

01133, Киев, ул. Кутузова 18/7, оф. 305

Телефон:

+380-44-286-34-63

Факс:

+380-44-286-34-63